Cookie- og privatlivspolitik

 

Nedenfor kan du læse om hvordan, hvorfor og hvilke cookies jeg bruger på hjemmesiden.

Hjemmesiden anvender ”cookies”, med det formål at genkende dig når du kommer på besøg. Den husker f.eks indstillinger, udfører statistik og målretter annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

 

Hvad cookies bruges til på min hjemmeside?

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på mine besøgende for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Hjemmesiden anvender cookies fra følgende:

Google Analytics:
Cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.

Via Google Analytics indsamler jeg og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Disse oplysniger opbevares i 24 måneder..

MailChimp (nyhedsbrev): MailChimp er en platform til udsending af nyhedsbreve. MailChimp er et Amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA:

Dit navn
Din e-mailadresse

Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde dig via linket nederst i nyhedsbrevet. Herefter slettes dine oplysninger inden for 14 dage. Kontakt mig på maria@likely.dk, hvis du ønsker det gjort hurtigere.

Jeg har indgået en databehhandleraftale med MailChimp, der sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder. Læs mere om Privacy Shield-aftalen her.

Wordfence: Wordfence er et sikkerhedsprogram som samler IP-adresser og cookies fra besøgende på mit website for at beskytte hjemmesiden mod hacker-angreb.

 

Personoplysninger

Generelt

Jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger ved registrering, kontaktformular, tilmelding til nyhedsbrev, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, virksomhed, adresse og e-mail.  Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges kun til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Likely IVS, skal du rette henvendelse på Maria@likely.dk eller telefon 27121517. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og mine sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter endt brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på hjemmesiden.

Kontaktoplysninger
Kontaktperson: Maria Eilsø
Adresse: Hørsholm Park 16, 2970 Hørsholm
Telefonnr.: 27121517
Mail: maria@likely.dk

 

Pin It on Pinterest