Her i min lille butik er det min hjemmeside, som knokler for mig når jeg har fri! Har du en hjemmeside, så er det det samme for dig.

Tænk engang – det søde væsen arbejder for dig 24 timer i døgnet. 7 dage om ugen.

Den tjener penge til dig mens du sover, ser Netflix, eller er sammen med venner og familie.

Den er din receptionist, som tager kærligt imod dine kunder, og viser dem hen til det de har brug for.

Den er HELE din marketingsafdeling.,  som fortæller dine besøgende om din virksomhed, dine produkter og dine priser. Den indsamler viden for dig, så du kan målrette din annoncering og kommunikation til de rigtige. Og den sørger for at fortælle dig, hvad dine kunder vil have fra dig, og hvad de ikke vil have.

Måske er den også din kassedame, som altid står smilende klar ved kassen, så folk kan købe dine produkter.

Selvom du betaler 10, 20, 30 eller 100.000 kr. for en hjemmeside eller webshop, så er det jo ingenting i forhold til hvad du skulle betale for at ansætte mennesker til at gøre de samme ting for dig. Har du tænkt sådan på det før? investeringen i en hjemmeside giver pludselig virkelig god mening ikk?

Så når du nu udsætter at få lavet en hjemmeside – eller få redesignet den du har, fordi du ikke synes du har pengene (eller tiden, eller lysten, eller evnerne) til det lige nu. Så overvej lige igen, hvem der er din vigtigste medarbejder.

Nu tænker du måske “Arhh Maria, det siger du bare fordi du vil tjene penge på mig”

Og ja, jeg vil meget gerne lave en hjemmeside til dig, så du kan få gang i dit salg.

Men den virkelige grund til at jeg lever af at lave hjemmesider er, fordi jeg brænder for at hjælpe andre!

Jeg kan ikke synge som en kolibri, hjælpe gravide til en nemmere fødsel, eller skrive en bog som alle synes er fantastisk .

Men jeg beundrer dem som kan.

Og jeg synes helt oprigtigt, at det er så ærgelig, at se pokkers dygtige mennesker, have svært ved at komme i kontakt med deres kunder, og få solgt deres produkter eller services til dem.

Bare fordi de ikke kan finde ud af at lave en hjemmeside,

eller gider,

eller har tiden til det,

eller har råd til at få hjælp

Og det den allervigtigste grund til, at jeg laver det jeg gør!

Når du føler dig klar til at få min hjælp så send mig en mail på Maria@likely.dk eller ring til mig på 27 12 15 17.

Det kribler i mine fingre, for at komme i gang med at hjælpe dig.

Bedste hilsner
Maria