Vælg en side

Hjælp til det du har brug for

Få support til din hjemmeside, forretningsudvikling, designopgaver – eller et mix af dem alle.

 

Stjæler småopgaver din tid?

Jeg er din go-to assistent, så du ikke skal bruge din tid og energi, på tekniske eller grafiske udfordringer.

Få hjælp til

Småændringer på din hjemmeside

Der er hele tiden småændringer på en aktiv hjemmeside. Nye undersider, der skal oprettes. Nye sider, der skal linkes til. Tekster, der skal ændres. Det er hurtigt for mig at gøre, og du slipper for at bruge din kostbare tid på det.

Redigering af grafik eller billeder

Gode billeder er afgørende for, at din hjemmeside fremstår professionel. Få min hjælp til at lave billeder i den rigtige størrelse og optimeret til nettet, så de ikke fylder for meget og sløver din hjemmeside.

Hjælp til sociale medier

Facebook, Instagram eller Snapchat. Hvad skal du bruge din tid på, og skal du overhovedet? Sociale medier er en vigtig del af mange virksomheders salgsstrategi, og brugt rigtigt kan de give utroligt meget. Jeg kan hjælpe dig med at bruge din energi og penge det rigtige sted på den rigtige måde.

Nyhedsbreve

At sende nyhedsbreve er, for de fleste, en rigtig god investering. Men hvis de skal sælge for dig, skal det gøres rigtigt. Få sparring eller hjælp til at komme godt i gang med nyhedsbreve. Jeg opsætter også gerne et nyhedsbrevssystem og sammenkører det med din hjemmeside, så du kan komme i gang med at indsamle de værdifulde email adresser i en fart.

Blogindlæg

At skrive blogindlæg kan gøre meget godt for din forretning. Men gode blogindlæg tager tid at skrive, og hvis de skal sælge for dig, skal det gøres rigtigt. Få sparring eller hjælp til at komme godt i gang med din blog. Jeg hjælper også gerne med den tekniske opsætning af et blogmodul på din hjemmeside.

Fotoopgaver

Gode billeder på din hjemmeside, betyder rigtig meget i forhold til det samlede indtryk. Du kan komme langt ved at købe professionelle fotos på nettet, men skal det være billeder af dig selv eller billeder med et mere personligt udtryk end dem, man køber på nettet, hjælper jeg dig gerne.

Forretningsudvikling

Med udgangspunkt i dine onlineaktiviteter, får du sparring og nye idéer til, hvordan du kan tjene flere penge på din virksomhed. Du får konkrete anvisninger til, hvad du skal gøre – eller jeg hjælper dig med at udføre opgaverne.

Logodesign

Ved hjælp af et enkelt stykke grafik er det muligt at illustrere, hvad din virksomhedens identitet er. Et godt logo og en klar grafisk identitet er med til at få dig til at fremstå professionel i markedsføringen af din forretning.

Googleoptimering

SEO er et stort arbejde, og din placering i Google afhænger i stor grad af hvor meget tid, du bruger på det. Der er dog basale ting, som skal være på plads, for at du ikke bliver “straffet” af Google. Få lidt – eller meget hjælp, alt efter hvad dit budget og dine ambitioner er til.

Priser for klippekort

Du betaler pr. påbegyndt kvarter.
Psst: Har du et abonnement får du 10% på alle klippekort!

Har du kun brug for en enkelt times hjælp, så er min timepris 900 kr.

  • Alle priser er ekskl. moms.
  • Klippekortet betales, før jeg begynder på opgaven.
  • Det udstedes til den enkelte virksomhed og kan ikke overdrages eller sælges til andre.
  • Klippekortet gælder i et år, efter at du har købt det. Ubrugte klip refunderes ikke.
  • Du kan læse mere under mine forretningsbetingelser.

Professionel hjemmeside

En professionel og smukt branded hjemmeside, som repræsenterer din virksomhed på bedste vis.

Her får du en unik hjemmeside, hvor der bliver kælet for detaljerne, så den skiller sig ud og får personlighed, og er opsat så den guider dine besøgende fra nysgerrighed til køb,

Hjemmesiden bliver designet i en premium WordPress skabelon, og den er nem for dig at lave ændringer på efterfølgende. Fordi den skabelon jeg bruger er meget fleksibel, er det muligt at skræddersy designet, så det bliver unikt og repræsenterer din virksomhed på fineste vis.

Alt, hvad du behøver, er at give mig dine tekster, billeder og logo og så finder vi i samarbejde den farvesammensætning, de fonte og den grafik og stemning som din hjemmeside skal have.

Du får en forside og op til 10 undersider designet og opsat, så hjemmesiden ser godt ud på alle skærme. Du får en professionel hjemmeside, med et gennemarbejdet design, som afspejler din virksomhed, og som appellerer til dine kunder.

Prisen bliver tilpasset alt efter dine behov og de ønsker du til hjemmesiden.

Småændringer på din hjemmeside dræner dig for energi.

Og der ER meget, der skal opdateres på en aktiv hjemmeside. Nye undersider, der skal oprettes. Nye sider, der skal linkes til. Tekster, der skal ændres. Mange af de småændringer, som tapper dig for energi, tager mig kun 15 min. at lave, og du kan bruge din energi et andet sted.

Facebook, Instagram, Snapchat. Hvad skal du bruge din tid på, og skal du overhovedet?

Sociale medier er en vigtig del af mange virksomheders salgsstrategi, og brugt rigtigt kan den give utroligt meget. Men ved du ikke helt, hvordan du bruger dem rigtigt, så er det spild af din tid – og dine penge.

Backup af din hjemmeside og opdatering af plugins

Får du det gjort?  Det er ikke kun naboens hjemmeside, der bliver hacket. Få hjælp og slip frygten for at blive hacket og besværet med at opdatere din hjemmeside. Du har investeret penge og tid i din hjemmeside. Lad ikke den investering gå til spilde.

En blog kan gøre meget godt for din forretning. Den kan skabe relation til dine potentielle kunder, og Google kan også godt lide blogs.

Men gode blogindlæg tager tid at skrive. Og hvis de skal sælge for dig, skal det gøres rigtigt. Du skal have lavet en blog på din hjemmeside, og måske har du brug for vejledning, sparring eller hjælp til at komme godt i gang med at skrive.

Nyhedsbreve! Hvordan kommer du i gang med at skrive dem, og hvordan får du folk til at tilmelde sig?

E-mailmarkedsføring er den mest effektive – og den billigste måde, du kan markedsføre dig på. For ganske få penge kan du opnå store resultater. Men før du kan gå i gang med at tjene penge på dine nyhedsbreve, skal du have et nyhedsbrevssystem og en signup form på din hjemmeside, som giver folk lyst til at skrive sig op.