Mine

Kunder og projekter

Kunder

Du vil sikkert gerne se lidt af det jeg har lavet tidligere, og høre hvad mine kunder siger om vores samarbejde?

J eg er glad for alle mine kunder og stolte af de ting jeg har lavet til dem. Nedenfor kan du se lidt af de projekter jeg har lavet. Jeg hjælper primært små og mindre virksomheder, men ingen kunde er for lille eller for stor. Jeg vil meget gerne høre om dit projekt, og se om jeg kan hjælpe.

Mit samarbejde med Maria har været super fra starten. Til mit første møde med Maria skulle jeg udfylde et stort spørgeskema omkring hvem jeg var, hvilket firma jeg havde og hvordan ønskede jeg at andre så mig?

Det overbeviste mig om at jeg havde fundet den helt rigtige person. Jeg blev udfordret på nogle punkter jeg aldrig have tænkt over. Jeg har gennem hele forløbet følt at min hjemmeside var i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale Maria som din næste samarbejdspartner.

Peter Amundsen

Maria er troværdig. Hun er sig selv, hun står ved sin høje faglighed, hun er et varmt og humoristisk menneske og så er hun bare utrolig behagelig! Behagelig at holde møde med, behagelig at kommunikere med over mail og behagelig at holde telefonmøder med. . Maria er så sød! Man oplever hende som et helt igennem ordentlig menneske – både fagligt og personligt. Hun har en helt særlig egenskab ud i at kommunikere med folk, gøre dem rolige og trygge og skabe en enorm behagelig og menneskelig ramme om det faglig arbejde med hjemmesiden!

Lone Agerskov

Ny hjemmeside til Signe Wenneberg

I 2017 lavede jeg en ny hjemmeside til Signe Wenneberg, som skulle understøtte de aktiviteter Signe har i sit arbejdsliv som forfatter, foredragsholder og uafhængig journalist.

Hjemmeside, blog, WooCommerce

Signe havde et ønske om en hjemmeside som primært bestod af hendes aktive blog, men også promovering af hendes andre aktiviteter, som kurser og foredrag, salg af hendes bøger og stort synlighed af hendes aktiviteter på de sociale medier

Grøn stemning

Signe har en grøn profil med fokus på bæredygtighed og miljø, så vi endte med et design med en simpel header der ikke tog for meget opmærksomhed fra resten af siden, en grøn baggrund som giver et hyggeligt og varm stemning, blandet med accenter af blå, lyserøde og grønne nuancer.

Det er en gave med en web-woman, som formår at opfatte, hvem jeg er, hvad jeg står for, hvor jeg gerne vil hen. OG som kan hjælpe mig ved at stille de rette spørgsmål, så jeg bliver endnu mere klar på, hvem mine kunder er, og hvordan jeg kan målrette min hjemmeside mod dem.

Ulla Lau Hyldgård

Maria tog mig med undervejs i beslutningsprocessen og på den måde følte jeg, at jeg kunne se mig selv og mit brand i det færdige produkt.

Jeg er blevet super glad for min nye funktionelle og overskuelige hjemmeside.

Michael Skjold Hansen

Udtalelse Fra Lone Agerskov

Skræddersyet webdesign til Samtalepsykolog.dk

Det særlige ved at få lavet hjemmeside hos Maria er, at det har været en helhedsoplevelse i sig. Lige fra da jeg ringede op første gang, over vores møder og ikke mindst igennem al vores mailkorrespondance har jeg oplevet en lydhørhed og en accept af mig og mine ideer.

Maria er troværdig. Hun er sig selv, hun står ved sin høje faglighed, hun er et varmt og humoristisk menneske og så er hun bare utrolig behagelig! Behagelig at holde møde med, behagelig at kommunikere med over mail og behagelig at holde telefonmøder med!

Da jeg skulle i gang med at lave hjemmeside, var jeg både spændt og lidt utryg. Ville Maria nu forstå mig? Ville hun kunne levere noget jeg kunne lide? Ville hun komme til at trække noget ned over hovedet på mig? Kom jeg til at kunne se mig selv i det færdige resultat? Alt sammen udtryk for at hjemmesiden og designet var meget vigtigt for mig. Jeg blev gang på gang overrasket over hvor god Maria er til både at være den faglige i samarbejdet OG samtidig rumme og forstå mig og der hvor jeg gerne ville hen med min hjemmeside.

Maria er så sød! Man oplever hende som et helt igennem ordentlig menneske – både fagligt og personligt. Hun har en helt særlig egenskab ud i at kommunikere med folk, gøre dem rolige og trygge og skabe en enorm behagelig og menneskelig ramme om det faglig arbejde med hjemmesiden

Før og efter

Mange af de kunder der henvender sig til mig, har en hjemmeside i forvejen som de ikke længere er glad for. At forvandle noget trist og rodet til noget lækkert og funktionelt ved at hælde nye farver på, flytte rundt på indholdet, tilføje en god portion personlighed og sørge for at de besøgende kan finde det de kommer efter. Det er mit job. Det er altså fedt!

Før

Efter

Udtalelse Fra Peter Amundsen

Skræddersyet webdesign til Pivot-data.dk

Maria har været det perfekte match for mig da jeg skulle have opdateret eller rettere oprettet min hjemmeside på ny.

Jeg havde ikke brug for én der var 200m mester i alt det tekniske i WordPress, men var på udkig efter en person der var dygtig til informationsformidling og havde fingeren på pulsen med hensyn til hvad det skete ”på nettet”. Jeg fandt så Maria via en gruppe jeg er med i på Facebook.

Mit samarbejde med Maria har været super fra starten. Til mit første møde med Maria skulle jeg udfylde et stort spørgeskema omkring hvem jeg var, hvilket firma jeg havde og hvordan ønskede jeg at andre så mig?

Det overbeviste mig om at jeg havde fundet den helt rigtige person.

Jeg blev udfordret på nogle punkter jeg aldrig have tænkt over.

At Maria så udover sin informationsfaglige tilgang også besidder en stor viden om WordPress er blot et plus.

Jeg har gennem hele forløbet følt at min hjemmeside var i trygge hænder.

Jeg kan varmt anbefale Maria som din næste samarbejdspartner.

Lad os lave noget sammen

Ræk ud!

Dine data vil blive brugt og opbevaret af Likely og ingen andre. 

Pin It on Pinterest