Jeg skaber

Professionelle Hjemmesider i WordPress

Hjemmesider

Perfekt til mindre firmaer

J eg designer hjemmesider i tæt samarbejde med mine kunder. Det er vigtigt for mig at du får en hjemmeside, hvor du kan kende sig selv og din virksomhed.

Din hjemmeside bliver designet med udgangspunkt i en premium WordPress template, og hjemmesiden er nem for dig at lave ændringer på efterfølgende. Det er muligt at skræddersy designet så det bliver helt unikt og repræsenterer din virksomhed på fineste vis.

Få en hjemmeside, som holder i mange år, er brandet så den skiller sig ud, og er opsat så den guider dine besøgende fra nysgerrighed til køb

One-page, visitkort hjemmeside

Pris fra 5.999 kr. eks moms

professionel hjemmeside

Pris fra 11.999 kr. eks moms

Professionel+ hjemmeside

Pris fra 21.999 kr. eks moms

Din første opgave er, at udfylde et udførligt spørgeskema til dit brand og din hjemmeside. Et solidt fundament at bygge en effektiv design process på, og en vigtig måde at få din egen personlighed til at skinne igennem på det endelige design.

One-page visitkort

Få en billig hjemmeside med et professionelt design. Pris fra 5.999 kr. eks moms.

Det rigtige for dig, hvis du har brug for en simpel og billig hjemmeside eller landingpage, som kan få din virksomhed, eller dit produkt, online hurtig.

Som navnet antyder så får du én side og ingen undersider. Der kan dog godt være en menu som linker til forskellige steder på siden, hvis du ønsker det. Jeg har forskellige skabeloner som du kan vælge imellem, og med dit egen indhold bliver hjemmesiden opsat så den passer præces til din forretning og dine ønsker.

Når jeg kan lave en hjemmeside til dig for kun 5.999 kr. ex/moms, så er det blandt andet fordi jeg bruger et allerede opsat layout. Det betyder at “rammerne” er lavet for mig, og jeg kan fokusere på at gøre din hjemmeside pæn, brugervenlig og effektiv. På den måde skal jeg bruge færre timer på at lave din hjemmeside, og du kan få en super flot og personlig hjemmeside, uden at betale ret meget for det.

Din hjemmeside kommer med en smart drag and drop pagebuilder, så du kan arbejde videre med den selv, hvis du vil det. Eller du kan tilkøbe sider og funktioner hos mig, når din økonomi er til det.

Prisen kan justeres alt efter dine behov og ønsker til hjemmesiden.

Professionel hjemmeside

En professionel og smukt branded hjemmeside, som repræsenterer din virksomhed på bedste vis. Pris fra 11.999 kr. eks moms.

Her får du en unik hjemmeside, hvor der bliver kælet for detaljerne, så den skiller sig ud og får personlighed, og er opsat så den guider dine besøgende fra nysgerrighed til køb,

Hjemmesiden bliver designet i en premium WordPress skabelon, og den er nem for dig at lave ændringer på efterfølgende. Fordi den skabelon jeg bruger er meget fleksibel, er det muligt at skræddersy designet, så det bliver unikt og repræsenterer din virksomhed på fineste vis.

Alt hvad du behøver er at give mig dine tekster, billeder og logo, så finder vi i samarbejde den farvesammensætning, de fonte og den grafik og stemning som din hjemmeside skal have.

Du får en forside og op til 10 undersider designet og opsat, så hjemmesiden ser godt ud på alle skærme. Du får en professionel hjemmeside med et gennemarbejdet design, som afspejler din virksomhed, og som appellerer til dine kunder.

Prisen bliver tilpasset alt efter dine behov og de ønsker du til hjemmesiden.

Preofessionel+ hjemmeside

Skræddersyet webdesign, som du tjener penge på. Pris fra 21.999 kr. eks moms.

F å en hjemmeside, som holder i mange år, er brandet så den skiller sig ud. En komplet hjemmeside uden binding eller skjulte gebyrer

Der skal lægges rigtig mange timer i at lave en god og gennemarbejdet hjemmeside. Vil du hellere bruge din tid på andre ting, så overlad det hele til mig. Jeg skaber et moderne, unikt designet hjemmesiden, som repræsenterer din virksomhed fra den allerbedste side.

Teksterne på din hjemmeside og SEO (optimering til søgemaskiner) hænger tæt sammen. Jeg sørger for at din hjemmeside, rent teknisk, er sat rigtig op, og redigerer dine tekster så de er læsevenlige og google venlige. Har du brug for copywriting (at få skrevet dine tekster fra bunden) vil jeg også gerne gøre det.

Gode billeder og grafik på en hjemmeside er alfa omega, da de dikterer stemningen og det endelige udtryk på din hjemmeside. Har du ikke allerede nogle gode portrætfotos af dig eller dit team, eller mangler du nogle gode stemningsbilleder, som kan skabe den rette stemning, så hjælper jeg med at få taget dem.

Logo design, Supergrafik, Skræddersyede iconer, Farvesammensætning, Font kombinationer, billedstil er inkluderet i denne pakke.

Med en Professionel+ hjemmeside får du en helstøbt løsning, hvor du skal lave et minimum selv! Prisen bliver tilpasset alt efter hvilke behov og ønsker du har til hjemmesiden.

Generelt

for alle hjemmesider jeg designer

3 GENNEMGANGE

Når jeg er færdig med din hjemmeside, får du god mulighed for at komme med rettelser og justeringer.

LOGO

Har du allerede et logo, så indsætter jeg det. Du har også mulighed for at tilkøbe logodesign.

GOOGLE FONTE

Jeg har et stort udvalg af fonte, og bruger dem som understreger din virksomheds identitet.

FARVER

Du kan bruge dit eget valg af farver, ellers giver jeg gerne min anbefaling til farvesammensætning.

OPSÆTNING AF INDHOLD

Du sender mig de billeder og tekster, som du gerne vil have på de forskellige sider, og så gør jeg resten.

1 MÅNEDS SUPPORT

Når jeg er færdig med din hjemmeside, får du god mulighed for at komme med rettelser og justeringer.

RESPONSIVE DESIGN

Din hjemmeside skal se godt ud på både computere, tablets og smartphones. Derfor skal den tilpasse sig alle skærme.

SIKKERHED

Jeg installerer et gratis sikkerhedsplugin på din hjemmeside, som holder de værste skurke ude.

GOOGLE OPTIMERET

Jeg sørger for at din hjemmeside er sat teknisk korrekt op, ligesom google kan lide det.

LINKS TIL SOCIALE MEDIER

Er du aktiv på sociale medier, indsættes links til dine sider på f.eks facebook, twitter og Pinterest.

KONTAKTFORM

Jeg laver en kontaktformular og indsætter dine kontaktdata, så dine kunder nemt kan kontakte dig.

LANCERING

Jeg lægger hjemmesiden op på dit domæne, og så er det tid til at lade champagnepropperne springe.

Ingen skjulte gebyrer

De eneste løbende udgifter du vil have til din hjemmeside, er for hosting* og domæne*. Det årlige gebyr betaler du direkte til din host. Går du ind på F.eks. Unoeuro.com er det nemt og billigt både at købe domænenavn og webhotel på en gang.

Når jeg har installeret hjemmesiden på dit domæne, er den helt og holdent din, og du står selv for at vedligeholde den og lave opdateringer. Ønsker du det, vil jeg gerne spore din SEO og holde din hjemmeside opdateret for dig. Og fordi jeg allerede kender din hjemmeside, får du min hjælp til en rigtig god pris.  Du betaler ingen gebyrer til mig. Selv udgiften til den professionelle WordPress skabelon jeg bruger, er indeholdt i prisen

Jeg sad lige og beundrede min flotte hjemmeside. At du lige var dig og kan hvad du kan på det tidspunkt hvor jeg prøvede at definere min retning og derved mit indhold til min hjemmeside, var fantastisk. Ud over at jeg fik en rocker fed hjemmeside så blev jeg også meget mere afklaret over min retning.
Tusind tak…

Anne Marie Horn

Har du brug for en super faglig dygtig, visionær, up-todate, grundig og helt igennem ordentlig webdesigner, så er Maria uden tvivl den rette OG, hvis du derudover ønsker dig en webdesigner som samarbejder i en ærlig, varm, troværdig, rolig, støttende og meget behagelig energi og tone hele vejen igennem, så er Maria den helt rigtige! . .

Lone Agerskov

Det er vigtigt for mig at din nye hjemmeside føles som et online hjem, hvor du har lyst til at invitere gæster. For at jeg kan lave så godt et resultat som muligt, følger jeg en effektiv og gennemprøvet process.

Fra aftale til hjemmeside

01

Reasearch

Før jeg går i gang med at designe din hjemmeside, skal jeg lære dig og din virksomhed at kende. Jeg sender dig i første omgang et design brief, som du skal udfylde. Dine svar hjælper mig til at lave en hjemmeside der rammer plet, og hjælper dig med at opnå dine mål.

Når jeg har fået dit input har vi et rigtig godt grundlag for vores møde (off eller online), hvor vi går mere i detaljer med dine ønsker til design, indhold og opbygning.

02

Design

Efter vores første møde beder jeg dig om at sende mig indhold til hjemmesiden (billeder og tekst som vi aftaler nærmere på mødet).

Når jeg har modtaget indholdet, kan jeg begynde at udforske mulige farvepaletter, typografi kombinationer, grafiske elementer og sidens opbygning.

Jeg sender dig et forslag så du kan se om jeg er på rette spor.

03

Udvikling

Når du har godkendt den visuelle retning, kan jeg begynde at arbejde med detaljerne. Jeg opbygger hjemmesiden på et test site, og jeg bruger meget tid på at placere de forskellige elementer, så de giver den bedste oplevelse for dine besøgende, og så hjemmesiden konvertere bedst muligt for dig.

Når jeg er færdig med din hjemmeside tester jeg den og du har derefter mulighed for at komme med de sidste rettelser inden hjemmsiden er klar til lancering.

04

Lancering

Når vi har lavet de sidste rettelser, og du har godkendt den færdige hjemmeside, er det tid til housewarming.

Når den sidste regning er betalt, bliver din nye hjemmeside lagt på dit domæne, og så kan vi lade champagnepropperne springe. Herefter er hjemmesiden helt og holdent din.

Ønsker du hjælp til vedligeholdelse, support, eller markedsføring, så vil jeg meget gerne hjælpe dig med det.

Det tager ca. 6 uger fra din bestilling, og til din hjemmeside er klar til lancering. Det er dog vigtigt at du laver dit hjemmearbejde, og leverer indholdet, for ikke at forsinke processen.

Er du klar til at gå i gang?

Er vi et match?

  • Du ved hvor du vil hen med din forretning, men du har brug for hjælp til at tage den til det næste niveau rent visuelt.
  • Kvaliteten af din nuværende visuelle identitet og hjemmeside ikke matcher kvaliteten af din virksomhed
  • Du ved at et gennemtænkt og sammenhængende brand vil hjælpe dig med at tiltrække de rigtige kunder
  • Du ønsker en visuel identitet, som afspejler dig og din virksomhed og som adskiller dig fra andre indenfor din branche
  • Du er klar til at investerer tid i at opbygge et smukt og unikt brand
  • Det er vigtigt for dig at samarbejde med en designer som ikke taler i et fagsprog som du ikke forstår.
  • Du sætter pris på en designer, som gør dit projekt til sin første prioritet.

Pin It on Pinterest