Om

Likely og kvinden bag

Maria Eilsø

Ejer, Webdesigner, Ideator

J eg elsker at designe og babysitte hjemmesider, for seje, dygtige og ambitiøse iværksættere og virksomheder, der ved at deres hjemmeside er vigtig for deres forretning og ønsker at den skal afspejle dem og deres virksomhed på smukkeste vis.

Det er bare mig her. Det betyder at jeg kan give dit projekt min uforstyrrede opmærksomhed, og det vil ikke blive sendt fra hånd til hånd på et stort kontor.

Er der alligevel noget jeg ikke kan klare selv, så har jeg et stærkt netværk af super seje freelancere, som alle er passionerede omkring hver deres kompetence. Vi arbejder tæt sammen om at skabe værdi for vores kunder, og du kan derfor få hjælp til alle områder af din online virksomhed hos mig, så bare spørg.

Hvis du undrer dig

Om jeg er vild med hunde, siden de flyver rundt imellem skyerne på min hjemmeside? Nej slet ikke. Jeg har faktisk ikke engang en fisk som kæledyr (længere). Men jeg kunne slet ikke stå for det naive, finurlige, eventyrlystne udtryk hundene og ballonerne har. Læg dig og kig op mod skyerne. Så kan du garanteret også se hunde, ballondyr og din virksomhed der gror ind i himlen….

Tag mig gerne med på din rejse. Jeg kan Most Likely give dig et skub i den rigtige retning.

Om mig

Freelance Webdesigner

Jeg er uddannet Ideation Designer og Marketing Economist, og nu arbejder jeg som freelance webdesigner og kreativ rådgiver for mindre virksomheder. Jeg bor med mine 3 børn og min kæreste  i Hørsholm nord for København.

Før jeg blev selvstændig, arbejdede jeg i mange år med HR, employer branding og intern kommunikation hos Nokia. Derudover har jeg været med i spændende opstartsvirksomheder som ‘Børn i Byen’ og ‘Events i Aarhus’, og jeg har været med til at lave loyalitetsstrategi og facebook kampagne for børnetøjmærket ‘Ticket to Heaven’. Og så har jeg startet og drevet min egen online shopportal ZUIZUI.

Bidt af internettet

Og facineret af teknologi og at få ting til at lykkedes.

Jeg startede min første blog i 2006 og har været bidt af kommunikation på nettet lige siden. Jeg husker tydeligt min første weblog (som det hed dengang), og hvor mange timer jeg brugte på at designe den og skrive mine første indlæg.

Overraskelsen, og ikke mindst begejstringen, da det gik op for mig, at det faktisk var rigtig levende mennesker, der læste med, var gigantisk. Og de muligheder internettet tilbød var uoverskuelige og fortryllende.

Den udvikling, der har været – og stadig er, gør at jeg aldrig bliver træt af at arbejde med internettet, og konstant facineres af dets potentiale.

Jeg sad lige og beundrede min flotte hjemmeside. At du lige var dig og kan hvad du kan på det tidspunkt hvor jeg prøvede at definere min retning og derved mit indhold til min hjemmeside, var fantastisk. Ud over at jeg fik en rocker fed hjemmeside så blev jeg også meget mere afklaret over min retning.
Tusind tak…

Anne Marie Horn

Har du brug for en super faglig dygtig, visionær, up-todate, grundig og helt igennem ordentlig webdesigner, så er Maria uden tvivl den rette OG, hvis du derudover ønsker dig en webdesigner som samarbejder i en ærlig, varm, troværdig, rolig, støttende og meget behagelig energi og tone hele vejen igennem, så er Maria den helt rigtige! . .

Lone Agerskov

Pin It on Pinterest