Vælg en side

Om

Ejet og drevet af Maria Eilsø

Maria Eilsø

Jeg har flere uddannelser i bagagen. Marketing economist, ideation designer og så er jeg certificeret SAFe ScrumMaster og SAFe Agilist. De seneste år har jeg arbejdet freelance indenfor  digital markedsføring, både med at udvikle og producere indhold, men nu stort set kun som rådgiver inden for kommunikation og digital markedsføring.

Om mig

Freelance indholdsskaber

Jeg er uddannet Ideation Designer og Marketing Economist og arbejder nu som freelance konsulent. Her skaber jeg visuelt og skrevet indhold til virksomheders digitale platforme og rådgiver om strategier og markedsføring.

Af helt konkrete opgaver skriver jeg f.eks. artikler til nyhedsbreve og blogs, laver og opsætter indhold til sociale medier, opsætter nyhedsbreve og laver grafik til web.

Jeg har i flere år designet og opsat hjemmesider i WordPress, så redigering og optimering af hjemmesider hjælper jeg også med.

Jeg bor med mine 3 børn og min kæreste  i Hørsholm nord for København.

Før jeg blev selvstændig, arbejdede jeg i mange år med HR, employer branding og intern kommunikation hos Nokia. Derudover har jeg været med i spændende opstartsvirksomheder som ‘Børn i Byen’ og ‘Events i Aarhus’, og jeg har været med til at lave loyalitetsstrategi og facebook kampagne for børnetøjmærket ‘Ticket to Heaven’. Jeg har været med til at opstarte marketingafdelingen i et advokatfirma, og så har jeg startet og drevet min egen online shopportal ZUIZUI.

Bidt af internettet

Og facineret af teknologi og at få ting til at lykkedes.

Jeg startede min første blog i 2006 og har været bidt af kommunikation på nettet lige siden. Jeg husker tydeligt min første weblog (som det hed dengang), og hvor mange timer jeg brugte på at designe den og skrive mine første indlæg.

Overraskelsen, og ikke mindst begejstringen, da det gik op for mig, at det faktisk var rigtig levende mennesker, der læste med, var gigantisk. Og de muligheder internettet tilbød var uoverskuelige og fortryllende.

Den udvikling, der har været – og stadig er, gør at jeg aldrig bliver træt af at arbejde med internettet, og konstant facineres af dets potentiale.

Jeg sad lige og beundrede min flotte hjemmeside. At du lige var dig og kan hvad du kan på det tidspunkt hvor jeg prøvede at definere min retning og derved mit indhold til min hjemmeside, var fantastisk. Ud over at jeg fik en rocker fed hjemmeside så blev jeg også meget mere afklaret over min retning.
Tusind tak…

Anne Marie Horn

Har du brug for en super faglig dygtig, visionær, up-todate, grundig og helt igennem ordentlig webdesigner, så er Maria uden tvivl den rette OG, hvis du derudover ønsker dig en webdesigner som samarbejder i en ærlig, varm, troværdig, rolig, støttende og meget behagelig energi og tone hele vejen igennem, så er Maria den helt rigtige! . .

Lone Agerskov