Hjælp til det du har brug for

WordPress Support, markedsføring, forretningsudvikling, designopgaver
– eller et mix af dem alle.

Support til det trælse

Stjæler småopgaver din tid?

J eg er din go-to assistent, så du ikke skal bruge din tid og energi, på tekniske eller grafiske udfordringer.

Får du ikke lavet backups eller opdateret din hjemmeside? Dræner småændringer på din hjemmeside dig for energi? Er det svært at komme i gang med at blogge, skrive nyhedsbreve eller bruge de sociale medier.

Jeg kan hjælpe dig, og ofte tager det mig meget kortere tid for mig end det ville gøre for dig.

Oversigt

Her er de ting jeg kan hjælpe dig med

Småændringer på din hjemmeside

Der er hele tiden småændringer på en aktiv hjemmeside. Nye undersider, der skal oprettes. Nye sider, der skal linkes til. Tekster, der skal ændres. Det er hurtigt for mig at gøre, og du slipper for at bruge din kostbare tid på det.

Redigering af grafik eller billeder

Gode billeder er afgørende for, at din hjemmeside fremstår professionel. Få min hjælp til at lave billeder i den rigtige størrelse og optimeret til nettet, så de ikke fylder for meget og sløver din hjemmeside.

Hjælp til sociale medier

Facebook, Instagram eller Snapchat. Hvad skal du bruge din tid på, og skal du overhovedet? Sociale medier er en vigtig del af mange virksomheders salgsstrategi, og brugt rigtigt kan de give utroligt meget. Jeg kan hjælpe dig med at bruge din energi og penge det rigtige sted på den rigtige måde.

Nyhedsbreve

At sende nyhedsbreve er, for de fleste, en rigtig god investering. Men hvis de skal sælge for dig, skal det gøres rigtigt. Få sparring eller hjælp til at komme godt i gang med nyhedsbreve. Jeg opsætter også gerne et nyhedsbrevssystem og sammenkører det med din hjemmeside, så du kan komme i gang med at indsamle de værdifulde email adresser i en fart.

Blogindlæg

At skrive blogindlæg kan gøre meget godt for din forretning. Men gode blogindlæg tager tid at skrive, og hvis de skal sælge for dig, skal det gøres rigtigt. Få sparring eller hjælp til at komme godt i gang med din blog. Jeg hjælper også gerne med den tekniske opsætning af et blogmodul på din hjemmeside.

Fotoopgaver

Gode billeder på din hjemmeside, betyder rigtig meget i forhold til det samlede indtryk. Du kan komme langt ved at købe professionelle fotos på nettet, men skal det være billeder af dig selv eller billeder med et mere personligt udtryk end dem, man køber på nettet, hjælper jeg dig gerne.

Forretningsudvikling

Med udgangspunkt i dine onlineaktiviteter, får du sparring og nye idéer til, hvordan du kan tjene flere penge på din virksomhed. Du får konkrete anvisninger til, hvad du skal gøre – eller jeg hjælper dig med at udføre opgaverne.

Logodesign

Ved hjælp af et enkelt stykke grafik er det muligt at illustrere, hvad din virksomhedens identitet er. Et godt logo og en klar grafisk identitet er med til at få dig til at fremstå professionel i markedsføringen af din forretning.

Backup & opdatering af din hjemmeside

Det er rigtig vigtig at du sørger for at vedligeholde din hjemmeside. Gør du det ikke, risikerer du i værste fald at den bliver hacket. Det kan koste dyrt, hvis din hjemmeside er en aktiv del af din virksomhed. Læs mere om tryghedsabonnementer.

Du bestemmer selv prisen. Jo mere du køber jo billigere er det. Vælg imellem klippekort eller månedligt abonnement.

Klippekort

Vælg 3-6 eller 10 timer

Månedligt abonnement

Fast pris på tryghed, vedligeholdelse og support

Klippekort Priser

Passer pakkerne nedenfor ikke til dit behov, eller har du brug for at leje mig som freelance medarbejder i flere timer eller i en periode, så kontakt mig for en pris.

Har du kun brug for en enkelt times hjælp, så er min timepris 900 kr.

  • Alle priser er ekskl. moms.
  • Klippekortet betales, før jeg begynder på opgaven.
  • Det udstedes til den enkelte virksomhed og kan ikke overdrages eller sælges til andre.
  • Klippekortet gælder i et år, efter at du har købt det. Ubrugte klip refunderes ikke.
  • Du kan læse mere under mine forretningsbetingelser.
  • Du betaler pr. påbegyndt kvarter.

Køb et klippekort eller et månedligt abonnement til support og brug din tid på det du er god til.

Support er for dig hvis…

Småændringer på din hjemmeside dræner dig for energi?
Og der ER meget, der skal opdateres på en aktiv hjemmeside. Nye undersider, der skal oprettes. Nye sider, der skal linkes til. Tekster, der skal ændres. Mange af de småændringer, som tapper dig for energi, tager mig kun 15 min. at lave, og du kan bruge din energi et andet sted.

Facebook, Instagram, Snapchat. Hvad skal du bruge din tid på, og skal du overhovedet?
Sociale medier er en vigtig del af mange virksomheders salgsstrategi, og brugt rigtigt kan den give utroligt meget. Men ved du ikke helt, hvordan du bruger dem rigtigt, så er det spild af din tid – og dine penge.

Backup af din hjemmeside og opdatering af plugins
Får du det gjort?  Det er ikke kun naboens hjemmeside, der bliver hacket. Få hjælp og slip frygten for at blive hacket og besværet med at opdatere din hjemmeside. Du har investeret penge og tid i din hjemmeside. Lad ikke den investering gå til spilde.

En blog kan gøre meget godt for din forretning. Den kan skabe relation til dine potentielle kunder, og Google kan også godt lide blogs. Men gode blogindlæg tager  tid at skrive. Og hvis de skal sælge for dig, skal det gøres rigtigt. Du skal have lavet en blog på din hjemmeside, og måske har du brug for vejledning, sparring eller hjælp til at komme godt i gang med at skrive.

Nyhedsbreve! Hvordan kommer du i gang med at skrive dem, og hvordan får du folk til at tilmelde sig? E-mailmarkedsføring er den mest effektive – og den billigste måde, du kan markedsføre dig på. For ganske få penge kan du opnå store resultater. Men før du kan gå i gang med at tjene penge på dine nyhedsbreve, skal du have et nyhedsbrevssystem og en signup form på din hjemmeside, som giver folk lyst til at skrive sig op.

Pin It on Pinterest